Gevulde visfilet

800 g visfilet, 200 g witte selder, 2 uien, 100 g prei, 1 citroen, maïzena, 200 ml witte wijn, 200 ml visbouillon, koffiemelk, peterselie

Was de groenten en snij ze in reepjes. Laat de groenten bijna gaar worden in weinig water met peper en zout. Voeg wat fijngesnipperde peterselie toe. Was de visfilets en droog ze. Kruid bij met peper. Leg de vis in een vuurvaste schotel en leg de groenten op de visfilet en rol op of plooi dicht. Overgiet met de witte wijn en de visbouillon. Dek af en zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 min. Haal de vis uit de schotel en laat het kookvocht inkoken. Bindt met maïzena en voeg op het laatste een scheutje koffiemelk toe. Niet meer laten koken. Werk af met peterselie.

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *