Informatie over Martina

 

In 1997 behaalde ik het diploma “bachelor in voeding en dieetleer” aan de KHLeuven (voorheen Regaschool)

In februari 1997 ben ik gestart als zelfstandige diëtiste bij een mutualiteit op verschillende locaties in Limburg, daarnaast was ik ook werkzaam in het onderwijs.  Ik ben leerkracht voedingsmiddelentechnologie, voedingsleer en praktijk voeding.

In 2015 volgde ik de opleiding als diabeteseducator en oncologische diëtiste. Ik liep stage in het AZ Vesalius, het Jessaziekenhuis en bij het Witgele Kruis.

Sinds 2016 combineer ik de consultaties als zelfstandige diëtiste  met freelance lesgeven bij tal van organisaties o.a polyvalent verzorgende, lesgeefster voeding en dieetkunde, theorie/ praktijk en stagebegeleiding of docent Diabetes bij opleiding “Verpleegkundige in huisartsenpraktijk” PXL Hogeschool Hasselt

Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor vervangopdrachten in ziekenhuizen o.a interim diëtiste op afdelingen pneumologie, cardiologie, long, hart & vaatchirurgie, geriatrie, diabetesconventie, kinderdiabetesconventie, abdominale heelkunde en ICU in het Jessa Ziekenhuis.

Verder verzorg ik verschillende opleidingen en bijscholingen o.a als freelance vormingswerker bij Vormingsplus, KAV, Markant, KWB, Okra, BGJG, Samana, diabetesliga, KVLV, Logo Limburg

En sinds kort ben ik freelance diëtiste bij het project “ Preventie ondervoeding in woonzorgcentra”

Vanaf oktober 2019 ga ik weer een nieuwe uitdaging aan: samen met Els Wolfs werk ik samen in haar prakijk “SomethingELSe?! Ik heb raadpleging op donderdagvoormiddag, enkel op afspraak.

Om je optimaal te kunnen begeleiden sloot ik me aan bij de Vlaamse Beroepsvereniging voor voedingsdeskundigen en diëtisten. Overleg plegen met huisartsen, samenwerken met het Lokaal Multidisciplinair Netwerk, bijscholingen volgen, … dit alles zorgt ervoor dat je bij mij altijd mag rekenen op wetenschappelijk onderbouwd dieetadvies.