Wat zijn de kosten?

Consultaties in het kader van gezondheid en een stabiel gewicht worden enkel in een traject begeleid. Je kan kiezen tussen het SomethingELSe Traject (20 consultaties) of het Food & Mood Traject (10 consultaties).

  • Begeleidingsgesprek van 30 minuten, de eerste gesprekken zijn wekelijks, daarna volgens je eigen behoefte.

  • 1 op 1 coaching.

  • Gewichtsneutrale begeleiding.

  • Je leert luisteren naar je honger en verzadigingsgevoel.

  • Werkboek met opdrachten voor thuis.

  • Begeleidingsgesprekken worden ondersteund met tools voor diëtisten voor een visuele voorstelling.

  • Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

  • De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk.

NIEUW:  E-gids “Succesvol stoppen met (emotionele) eetbuien” en E-gids “In 5 stappen leren intuïtief eten”. Verkrijgbaar in de webshop “miniprijsjes”. 

SomethingELSe Traject:

20 begeleidingsgesprekken in de praktijk. Je krijgt een werkboek  waarmee we samen aan de slag gaan, losse opdrachten met denkwerk voor thuis + exclusieve wortelpen + een zelfzorgchecklist met 55 zelfzorgtips (luxe postkaart) + een geurkaars en een kookboekje.   

€ 700 voor 20 begeleidingsgesprekken. Ongeveer een jaar begeleiding.

Ik weet dat dit veel geld is, maar dat mag gerust in stukjes worden betaald. Zie het als een investering in jezelf. Gespreid betalen is mogelijk. 

Food & Mood Traject 

10 begeleidingsgesprekken in de praktijk. Je krijgt een werkboek waarmee we samen aan de slag gaan, losse opdrachten met denkwerk voor thuis + exclusieve wortelpen + kookboekje.

€ 350 voor 10 gesprekken. Ongeveer 6 maanden begeleiding.

Boek NU je kennismakingsgesprek. Kostprijs: € 35. Als je beslist om te starten met een begeleidingstraject wordt dit tarief in mindering gebracht van de trajectprijs.

Medische diëten zoals diabetes, cholesterol, coeliakie, maagdarmproblemen en voedingsintolerantie bij lactose of gluten, begeleiding van kinderen :  € 40/gesprek.

Indien u 48 u van tevoren uw afspraak annuleert worden er geen kosten aangerekend. Bij laattijdige annulatie reken ik 30 euro aan. Indien u zonder verwittiging niet op de afspraak bent, wordt de volledige consultatie, 40 euro, in rekening gebracht. 

Een traject is 1 jaar geldig vanaf de startdatum.

Als je echt verandering wil, is investeren in jezelf het mooiste wat je jezelf cadeau kan doen.

Als diëtiste geniet ik RIZIV-erkenning. Als je in het kader van het diabetes, nierinsufficiëntie of dieetbegeleiding bij kinderen tot 18 jaar dieetadvies voorgeschreven krijgt van je huisarts of specialist, kom je dankzij mijn erkenning in aanmerking voor een gedeeltelijke tegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsuitkering.

Tussenkomsten dieetadvies via jouw ziekenfonds

Sommige mutualiteiten betalen onder bepaalde voorwaarden consultaties bij een erkende diëtist (gedeeltelijk) terug. Informeer best eerst eens bij je eigen plaatselijke mutualiteit.