Wat zijn de kosten?

Begeleiding bij eetbuien en/of emo eten worden enkel begeleid in een Traject.

  • Begeleidingsgesprek van 30 minuten, de eerste gesprekken zijn wekelijks.

  • 1 op 1 coaching.

  • Gewichtsneutrale begeleiding. Ik leer je Intuïtief eten.

  • Je leert luisteren naar je honger en verzadigingsgevoel.

  • Werkboek met opdrachten voor thuis.

  • Begeleidingsgesprekken worden ondersteund met tools voor diëtisten voor een visuele voorstelling.

  • Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

  • De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk.

  • De gesprekken kunnen zowel in de praktijk of online doorgaan.

NIEUW:  20 begeleidingsgesprekken in de praktijk + E-gids “Succesvol stoppen met (emotionele) eetbuien”. € 897. (vanaf oktober 2023).

Succesvol stoppen met emo-eten: Als je worstelt met emotionele eetbuien en/of een laag zelfbeeld hebt.

20 begeleidingsgesprekken in de praktijk. Je krijgt werkboeken  waarmee we samen aan de slag gaan, losse opdrachten met denkwerk voor thuis + exclusieve wortelpen + een zelfzorgchecklist met 55 zelfzorgtips (luxe postkaart) + een geurkaars en een kookboekje.   

€ 700 voor 20 begeleidingsgesprekken. Ongeveer een jaar begeleiding.

Ik weet dat dit veel geld is, maar dat mag gerust in stukjes worden betaald. Zie het als een investering in jezelf. Gespreid betalen is mogelijk. 

Eet- en snoepbuien aanpakken: Intensieve begeleiding bij eet- of snoepbuien.

10 begeleidingsgesprekken in de praktijk. Je krijgt 1 werkboek waarmee we samen aan de slag gaan, losse opdrachten met denkwerk voor thuis + exclusieve wortelpen + kookboekje.

€ 350 voor 10 gesprekken. Ongeveer 6 maanden begeleiding.

Ik weet dat dit veel geld is, maar dat mag gerust in stukjes worden betaald. Zie het als een investering in jezelf. Gespreid betalen is mogelijk. 

Boek NU je kennismakingsgesprek. Kostprijs: € 35. Als je beslist om te starten met een begeleidingstraject wordt dit tarief in mindering gebracht van de trajectprijs.

Medische diëten zoals diabetes, cholesterol, coeliakie, maagdarmproblemen en voedingsintolerantie bij lactose of gluten :             € 40/gesprek.

Indien u 48 u van tevoren uw afspraak annuleert worden er geen kosten aangerekend. Bij laattijdige annulatie reken ik 30 euro aan. Indien u zonder verwittiging niet op de afspraak bent, wordt de volledige consultatie, 40 euro, in rekening gebracht. 

Een traject is 1 jaar geldig vanaf de startdatum.

Als je echt verandering wil, is investeren in jezelf het mooiste wat je jezelf cadeau kan doen.

Als diëtiste geniet ik RIZIV-erkenning. Als je in het kader van het voortraject diabetes, het zorgtraject diabetes, nierinsufficiëntie of dieetbegeleiding bij kinderen tot 18 jaar dieetadvies voorgeschreven krijgt van je huisarts of kinderarts, kom je dankzij mijn erkenning in aanmerking voor een gedeeltelijke tegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsuitkering.

Tussenkomsten dieetadvies via jouw ziekenfonds

Sommige mutualiteiten betalen onder bepaalde voorwaarden consultaties bij een erkende diëtist (gedeeltelijk) terug. Informeer best eerst eens bij je eigen plaatselijke mutualiteit.