Hoe doe ik dit?

Ik focus niet op je gewicht, dat is immers maar een getalletje. Je goed voelen in je vel … dat heeft niks te maken met je gewicht. Het kan erg stresserend zijn als je bent bijgekomen, ook al ben goed bezig. Laat je leiden door je nieuwe, gezonde gewoonte en niet door de weegschaal.

Ik verbied niks. Van mij mag je gerust frieten, ijs en chocolade eten. Je moet alleen leren er superhard van te genieten. Alle voeding past in een gezonde levensstijl.

Bij mij hoef je geen eetdagboekje bij te houden, geen controlerende apps in te vullen, geen punten te tellen.… Er zijn immers geen goede of slechte voedingsmiddelen. Punt! Bij mij geen schuldgevoelens! Niemand zou zich schuldig mogen voelen na het eten van een stuk pizza, een lekker gebakje of chocolade.

Ik ben “old-school”, ik volg geen trends en ik schrap geen voedingsgroepen. Voedingsgroepen schrappen heeft geen zin, je loopt het risico op een tekort aan stoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen werken. Dus bij mij eet je koolhydraten, vetten en eiwitten.

Laat je op deze zoektocht begeleiden door een ervaren diëtiste. Ik wil je inspireren en motiveren.  Ik leer je weer te vertrouwen in je eigen lichaam en te luisteren naar je honger en verzadigingsmechanisme. 

Bij mij leer je intuïtief eten. Dit is eten volgens jouw behoefte, jouw verzadiging en jouw genot. Zonder dieetregels en zonder schuldgevoelens.

 

Werkblaadjes hongerschaal
Tools voor diëtisten