Kalfsrolletjes met ratatouille (saltimbocca)

Net terug van een back tot basic vakantie in de Ardennen. Ideaal om je hoofd leeg te maken en nieuwe recepten te bedenken.  We gaan de Italiaanse toer op na de Pollo Piccata gaan we nu voor saltimbocca.

Kalfsrolletjes met ratatouille (saltimbocca)  

Voor 4 personen:

8 plakjes dungesneden kalfsvlees, 8 plakjes dungesneden kaas 20+, olijfolie, 8 blaadjes basilicum,  1 wortel, ½ courgette, ½ aubergine, ½ gele paprika, 2 kleine tomaten, komijnpoeder

Leg de plakjes vlees op een werkblad en beleg ze met een blaadje basilicum en een plakje kaas. Rol op en prik vast met een cocktailprikker.

Snij de groenten in blokjes van 1 cm, besprenkel de aubergines met wat citroensap. Stoof de wortelen gaar in olijfolie, breng op smaak met zout en komijnpoeder. Bak de resterende groenten op hoog vuur in olijfolie, strooi er wat peper en zout over. Ontvel de tomaten, voeg samen met de wortelen bij de overige groenten en laat kort opwarmen.
Bak de kalfsrolletjes in weinig olijfolie, kruidt met peper en zout.

Schik de rolletjes op de borden en overgiet met de groentesaus.