Groentenwok met kip en pasta

We beginnen een moestuin zeiden we met Pasen en we trokken naar de markt voor wat plantjes. Zo hebben we ook één courgetteplantje, maar dat plantje maakt volgens mij overuren. Ze ontploft denk ik wekelijks met mooie ronde stevige courgettes… Maar wat doet een mens er allemaal mee. Je kan toch niet ganse dagen soep staan koken of versnijden om in te vriezen. Vandaar vandaag 5 originele recepten met courgette

 

Wok met Bio groenten, kip en pasta

 

Kook de pasta (ik heb oortjespasta gebruikt) samen met de broccoli gaar. Wok intussen de kippenreepjes goudbruin en hou apart. Snij de courgette in blokjes en wok ze gaar, hou apart. Wok tenslotte wat uien, look en tomaten. Voeg de courgette, de kip, pasta en broccoli toe. Laat nog even doorwarmen. Kruid met peper, zout en voeg een bouillonblokje toe voor de smaak.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *