Burrito’s

Fast food gerechtje maar dan SomethingELSe?! Een lekkere lunch, niet teveel werk en bomvol groenten. (kan ook als avondmaaltijd natuurlijk)

Tortilla’s , 300 g rundergehakt, 2 tomaten, 1 rode paprika, 1 ui, knoflook, 1 rode chilipeper, 60 g rode bonen (blik), 60 g maïs (blik), tomatenpuree, olie, burrito kruidenmix, peper en zout

Spoel de tomaten, ontpit ze en snij ze in blokjes. Maak de paprika’s schoon en snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.

Bak het gehakt in wat olie. Voeg de ui en knoflook toe en bak even mee. Roer er de tomatenpuree door. Doe er de paprika en tomaten bij en laat 15 minuten inkoken.

Verwarm de ovengrill voor.

Spoel en snipper de chilipepers, zonder de zaadjes. Spoel de bonen en de maïs, en laat uitlekken. Doe ze samen met de chilipeper bij het gehakt. Kruid met de kruidenmix peper en zout.

Verdeel het mengsel over de tortilla’s, rol op en leg ze op de naad op een bakplaat. Zet onder de grill en serveer de tortilla’s goed warm.

Photo by Ryan Concepcion on Unsplash