Zalm met tijm, groene asperges en kerstomaten

Zoals jullie wel weten ben ik fan van de oven en groentenrecepten van Pascale Naessens. Dit gerechtje komt uit Puur genieten en toch slank blijven 2, ik heb er alleen een beetje mijn eigen ding mee gedaan.

Zalm met tijm, groene asperges en kerstomaten

2 zalmfilets, kerstomaten, 1 bundel groene asperges, peper, zout, olijfolie
gedroogde tijm
Verwarm de oven voor op 180°.

Breek de houtachtige onderkant van de asperges en leg ze in een grote ovenschaal. Doe er flink wat peper en wat zout op en besprenkel met olijfolie. Schud eens goed zodat alle asperges aan elke kant in de olie zitten. Leg de tomaatje bij de asperges. Leg er de zalmmoten naast, doe er wat olijfolie over en bestrooi rijkelijk met tijm, zwarte peper en een beetje zout.

Zet de schotel 20 à 25 minuutjes in de oven.

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *