Spaghetti met olijven en zongedroogde tomaten

Wat gaan we nu weer eten? Wel een super simpele pasta waarvoor je nog geen 15 minuten in de keuken moet staan. Als je net zoals ik een restje spaghetti neemt uit de diepvries gaat het nog sneller.

De olijven komen van een tapaskraam op de markt. Heerlijk!!!

Spaghetti met olijven en zongedroogde tomaten

Gekookte volkorenpasta (maar zoals je ziet op de foto heb ik witte gebruikt, die stond nog te blinken in de diepvriezer, caloriegehalte blijft hetzelfde alleen heeft de donkere meer vezels en vitaminen), wat gemengde olijven en zongedroogde tomaten, olijfolie, basilicum, look(poeder)

Kook de spaghetti gaar of ontdooi het restje pasta. Snij de olijven in ringetjes en bak in een pan met wat olijfolie. Voeg lookpoeder en zongedroogde tomaten toe. Kruid met peper en zout. Giet het oliijvenmengsel over de pasta en werk af met verse blaadjes basilicum. Die laatste komen uit mijne hof.