Scampibrochette met currykruiden

De lievelingsbrochette van zoon 2. Heel lekker met vlinderpasta

320 gram vlinderpasta, 16 scampi’s, 300 gram (diepvries)erwtjes, kerstomaatjes, komkommer in stukjes, blikje maïs, 1 koffielepel currypoeder,  koriander, olijfolie, peper en zout.

Prik de scampi’s per 4 op een satéprikker. Meng 2 el olijfolie met currypoeder en leg de satés in de marinade, zet in de koelkast gedurende 10 minuten.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel met koud water. Leg de erwten 2 minuten in kokend water, spoel met koud water en meng met de tomaat, komkommer en maïskorrels. Meng de pasta onder het geheel met wat olijfolie en kruid alles af met peper en zout. 

Bak de satés van scampi bruin langs weerszijden en serveer met de pastasalade en verse koriander.