Gevulde pistolets

De jongens vliegen hier regelmatig in en uit, het is dus niet altijd duidelijk wie er wel of niet mee eet. Gevolg is dat ik regelmatig restjes heb… die ik dan verwerk ik een lekkere lunch. Een restje pistolets van het zondag ontbijt verwerk ik tot gevulde pistolets op maandag. Een beetje home made pizza… maar dan anders.

Gevulde pistolets

Je maakt om de 2 cm een insnede in de pistolet tot ongeveer 2/3 diep. Deze bestrijk je met iets lekkers zoals pesto of hummus of kruidenboter. Daarna steek je er stukjes kaas tussen zoals feta, mozzarella, brie of gewone kaas. Ik vul ze verder op met olijven of gedroogde tomaatjes.

Bak de pistolets 10 min op 20°C tot de kaas mooi gesmolten  is. Lekker als lunch of brunch.

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *